Elevhemmet

Elev för en dag

Vid den här tiden brukar funderingarna på allvar komma igång för dig som går i åk 9 och ska söka till gymnasiet. Om Friskolan Nytorp är en av de skolor du väljer bland så rekommenderar vi dig att komma och vara elev hos oss för en dag. Du får då gå med på både praktiska och teoretiska moment för att kunna bilda dig en uppfattning om hur skolan verkligen är. Kontakta oss för att hitta en dag som passar. Självklart är du även välkommen om du går i åk 8.


Öppet hus för dig som ska söka till gymnasiet

Under hösten och vintern kommer vi ha öppet hus vid två tillfällen: Torsdag 16 november kl. 18-20 Lördag 27 januari kl. 10-13 Då får du möjlighet att prova på olika aktiviteter som är knutna till utbildningarna och samtidigt träffar elever och personal. Vi bjuder på fika. Ingen föranmälan behövs. Om ingen av tiderna passar? Hör av dig till oss så hittar vi en annan dag för besök. Välkommen till Nytorp!


Nytorps ridhus- schema

Klicka på läs mer för att komma till schemasidan. Du som vill nyttja ridhus och /eller körslinga på Nytorp behöver lösa ett nytt anläggningskort fr.o.m 1 juli, 1500kr/år alternativt betala per gång, 60kr. Kontakta oss om du vill köpa anläggningskort.


Utbildning

På Nytorp bedrivs gymnasial utbildning mot naturbruk samt vuxenutbildning mot anläggning och entreprenad.

Fastighetsbolag

Nytorpsområdet omfattar en yta på ca 17000m² och ligger 1,5 mil norr om Bollnäs, på området kan du bland annat hyra kontorslokal.

Jordbruk

I samband med Nytorpcentrum finns även ett aktivt jordbruk med allt från boskapsskötsel till bearbetning av åkrar och betesmark.

Restaurang

På Nytorp är vi stolta över den vällagade maten. I köket tillagas lunch till elever och personal varje dag.