Friskolan Nytorp åker på kosläpp, kommer du med?

Under maj hålls kosläpp, eller betessläpp som det också kallas, på flera gårdar runt om i Hälsingland och Dalarna. Vi från Friskolan Nytorp kommer finnas på plats vid några av dem. Kom gärna och träffa oss om du vill veta mer om lantbruksinriktningen på gymnasiet eller bara titta på alla lyckliga kor som får komma ut på bete!

Här kommer vi finnas:

Torsdag 9 maj Koldemo Lantbruk, Arbrå

Lördag 11 maj Ingemar Sundberg, Storvik

Lördag 18 maj Norbergs Lantbruk, Näsviken

Söndag 19 maj Janpers Lantbruk, Stora Skedvi

Lördag 25 maj Mattias Eriksson, Lillhöjen, Ovanåker

 

 

Nu är kosläppen över för den här gången. Det har varit flera roliga tillfällen med fint väder, många glada besökare och inte minst lyckliga kor. Besök gärna vår facebooksida, Nytorps Utbildningscenter, för att se bilder från kosläppen.

 

 

Lämna kommentar

*

captcha *