Antalet sökanden till Friskolan Nytorp ökar!

På bilden syns lagledarna från Maskindagarna på Nytorp

Färska siffror från elevantagningen visar att intresset för vår lantbruksutbildning ökar, himla roligt tycker vi! Har du med Friskolan Nytorp som ett alternativ men är osäker på om du ska välja oss i första hand? Kom då och besök oss på Nytorp så får du se hur skolan verkligen är och självklart kan du ställa alla frågor du kan tänkas komma på. Vi kommer även vara på plats under flera kosläpp nu i maj. Dit kan du också komma för att prata lantbruksutbildning. Ring eller maila gärna till Linda om du undrar något. Telefon 0278-40080 och mail linda.eriksson@nytorpcentrum.se. Vi finns här för dig och förklarar gärna mer om vad utbildningen innebär, svarar på frågor om elevboendet med mera. Vi vill göra din tid på Nytorp till tre roliga och givande år!

Lämna kommentar

*

captcha *