Öppet hus torsdag 21 januari

För dig som går i åk 8 och 9 snurrar säkert en hel del tankar om gymnasievalet nu när skolan drar igång igen efter jullovet. Om du har intresse för djur, lantbruk, entreprenadmaskiner eller anläggning så kan vi ha utbildningen för dig. Ett bra sätt att ta reda på mer är besöka oss vid öppet hus. Nästa gång är det torsdag 21 januari kl. 18-20. Ingen anmälan behövs utan det är bara att dyka upp. Ta gärna med dig föräldrar, syskon eller någon kompis.

Under öppet hus finns elever och lärare på plats för att svara på frågor och du har även möjlighet att prova olika aktiviteter som är kopplade till djur och maskiner. Vi träffas i skolans matsal och går därefter rundtur på skolan i mindre grupper.

Du är självklart välkommen att besöka oss vid något annat tillfälle om det passar bättre. Hör av dig till oss så hittar vi en dag som passar.

Tel. 0278-40080

info@nytorpcentrum.se

 

Lämna kommentar

*

captcha *