Vi söker rektor

Friskolan Nytorp startade hösten 2013 och erbjuder Naturbruksprogrammet inriktning Lantbruk och Bygg- och anläggningsprogrammet inriktning Anläggningsfordon. Vår nuvarande rektor närmar sig pension och vi söker nu dig som vill vara med och vidareutveckla vår skola. Förutom uppdragen enligt skollag och läroplan ansvarar du som rektor för personal, ekonomi och verksamhet. Vi ser gärna att du har ett affärsmässigt tänk och en stark drivkraft att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten. Som person är du social och trygg i dig själv. Du har utbildning i och erfarenhet av pedagogiskt arbete. Erfarenheter från ledande befattningar är önskvärt. Rektorsutbildning är en merit. Då tjänsten är en deltid är det möjligt att kombinera med annan befattning inom skolan.

Tillträde: efter överenskommelse, dock senast 1 juli 2018 Omfattning: 50%, går att utöka genom att kombinera med andra befattningar inom skolan. Anställningsform: 6 mån provanställning, tillsvidareanställning.

Vi på Friskolan Nytorp erbjuder en gymnasieskola utöver det vanliga. Vi är en liten skola som inte siktar på att bli störst, men bäst inom de program vi erbjuder. Skolan har en familjär anda som vi är stolta över. Här finns många traditioner sedan man började bedriva utbildning på Nytorp under 1940-talet men inte minst finns en ständig vilja att förbättra och utveckla vår skola gemensamt, här står elevens utveckling alltid i centrum. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

linda.eriksson@nytorpcentrum.se