Öppet hus på Friskolan Nytorp 12 november!

Välkommen till öppet hus på Friskolan Nytorp

Torsdag 12 november kl. 18-20

Samling i skolans matsal kl 18.00 för allmän information.

Kom och ta reda på om du skulle trivas på Nytorp? Här finns Naturbruksprogrammet, inriktning Lantbruk och Bygg- och anläggningsprogrammet, inriktning Anläggningsfordon.

Ta med max en förälder, vän eller annan anhörig och besök oss. Anmälan krävs då vi måste begränsa antalet besökare p.g.a rådande pandemi. Vi prioriterar elever från åk 9 i år. Skulle det bli fullt kommer vi ordna fler tillfällen längre fram.

Vi träffas i matsalen i skolhuset kl 18 för lite allmän information och presentation och därefter att går vi i mindre grupper för att visa er skolan. Självklart kan den som vill få prova på lite aktiviteter som hör till elevernas vardag, både på anläggningsfordon och på lantbruk. Vi bjuder på fika och här har du möjlighet att träffa både elever och lärare på Nytorp.

Anmäl dig till tfn 0278-40080 eller mail info@nytorpcentrum.se senast onsdag den 11/11.

Varmt välkomna!!

Öppet hus affisch höst 2020