Trafikverkets kravkurser som arbete på väg är bara några av alla kurser som erbjuds på Nytorp

Entreprenadutbildningar

 

Bakom Nytorp Entreprenadutbildningar står bland andra Conny Bengtsson som under flera år jobbat med utbildning inom anläggning och entreprenad. Vi erbjuder dig och/eller dina anställda utbildningar för att få arbeta på väg, hantera skyltning av vägarbetsplatser, framföra truck och jordförflyttande maskiner med mera. Dessa typer av kurser är ofta tidskrävande då det inte är ovanligt att utbildningstillfällena är geografiskt utspridda över landet. Det blir i längden kostsamt att betala reseersättning, traktamente och boende om den anställde behöver genomföra flera kurser under ett år.

Med detta som bakgrund har vi startat Nytorp Entreprenadutbildningar AB. Här kan vi erbjuda kurspaket där utbildning, mat och fika igår. Vi har även flera alternativ för boendet. Vill du boka enstaka kurser går det naturligtvis också bra. Kanske vill ni kombinera utbildningen med konferens eller någon annan aktivitet, då tipsar vi gärna om det.

Kontakta oss gärna för mer information om kursutbud, priser med mera.

Johan Hall, tel. 070-6843786
johan.hall@nytorpcentrum.se

Ulf Brodin, tel. 070-5382093
ulf.brodin@nytorpcentrum.se

 

Du kan anmäla dig till vårt nyhetsbrev som skickas ut månadsvis med det aktuella kursutbudet, klicka här för att komma till formuläret. Skriv ”Nyhetsbrev Entreprenadutbildningar ” som ämne.

Kursbeskrivningar:
Första hjälpen med HLR

Truckutbildning

Trafikverkets vägkurser- Arbete på väg

Miljöutbildning

Hjullastare- godshantering

Hjullastare- anläggning

Grävmaskin och grävlastare

Anläggningsarbete för maskinförare

Sparsam körning-Eco driving

 

Avbokningsregler