Kök och restaurang

Köket och den goda maten har länge varit ett gott signum för Nytorp. Sedan september 2012 ser Gustavssons Servering och Catering till att alla på området blir mätta och belåtna. Gustavssons är ett företag med stark förankring i bygden och de har under många år caterat mat till de stora företagen på orten. Idag tillagas ca 800 måltider per dag i köket på Nytorp. Det mesta av maten körs ut till skolor och företag i närheten. Gusavssons serverar även mat till kommunens gymnasieelever och personal på Nytorp. Här är det inte bara lunch som ska tillagas utan eleverna äter även frukost, fika och middag i matsalen.

Såhär tycker Göran och Ingrid Gustavsson om flytten till Nytorp:
”Vi är väldigt nöjda med de lokaler som vi hyr på Nytorp, vi är inte vana vid att ha så stora utrymmen men nu har vi gott om plats.
När vi har blivit varma i kläderna vill vi försöka att öppna serveringen för allmänheten med luncher någon helg ibland och även julbord”


Vi är stolta över att kunna erbjuda riktigt bra mat till elever, kursdeltagare och personal. Gustavssons är mycket noga med vilka råvaror som används i matlagningen. Här serveras det alltid svenskt kött och svensk kyckling. Maten lagas från grunden och ett ledord är att använda så få tillsatser som möjligt. Nedan följer några av de noggrant utvalda leverantörerna:

 

Matsalen på Nytorp rymmer ca 80 personer och finns i anslutning till köket i skolbyggnaden. Lunch, fika eller middag kan bokas i samband med kursverksamhet. Det går naturligtvis också bra att kontakta Gustavssons för mer information om catering eller specialbeställningar.

Tel. 0278-41120
e-post: info@nytorpcentrum.se